MALZEMELER:
- 6 tane patates
- Yarım kilo tavuk göğüs eti
- 2 tane kırmızı biber
- 3 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 yemek kaşığı pul biber
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- Tuz,karabiber,köri,kekik
FIRINDA TAVUKLU PATATESİN YAPILIŞI:
- Orta boy tepsiye veya borcama patateslerle tavuk etleri kare kare doğranır,kırmızı biber,sarımsaklar doğranır,bütün malzemeler katılır,baharatlar atılır 2 su bardağı su koyulur.Bütün malzemeler güzelce karıştırılır üstüne sıvı yağı gezdirilir fırında 200 derecede yemek suyunu çekene kadar pişirilir.
Afiyet olsun.
Yorumlar
Yorum Gönder